ÉPÜLETBONTÁS

Az építkezések során sokszor találkozunk feleslegessé vált lebontásra váró építményekre. Ha ilyen gondja van, keresse fel vállalkozásunkat és megoldást találunk az ön problémájára. A bontás folyamán kézi erőt is alkalmazunk, azért, hogy az újrahasznosítható építőanyagokat kérésükre ne a borítóhelyre szállítsuk, hanem Önök fel tudják használni építkezésük során.

Lebontott építményeknél rengetek olyan bontási törmelék, sitt keletkezik, amit nem lehet újrahasznosítani ezeket homlokrakodó gép segítségével, teherautóra rakodjuk és elszállíttatjuk az ingatlanukról!

Utólagos földmunkára van szüksége, de már rendezett a kertje? A lehető legnagyobb mértékben igyekszünk megvédeni kertje épségét speciális gumiszőnyegekkel.

TEREPRENDEZÉS

Földmunkagépek használatával vállalunk tereprendezést. Földmunkagépeinkkel pontosan és költséghatékonyan tudjuk megvalósítani többek között az alábbi feladatokat: talajkiszedés, talajfeltöltés, talajcsere, kertrendezés, tükörkiszedés, föld terítése, szórása, területtisztítás, parkosítás, viacolor és térkő alap kiszedés, földvisszatöltés és talajegyengetés.

Utólagos földmunkára van szüksége, de már rendezett a kertje? A lehető legnagyobb mértékben igyekszünk megvédeni kertje épségét speciális gumiszőnyegekkel.

betontörés – 150 kg-os gépreszerelhető bontókalapáccsal betonfeltörés. Utólagos földmunkára van szüksége, de már rendezett a kertje? A lehető legnagyobb mértékben igyekszünk megvédeni kertje épségét speciális gumiszőnyegekkel.

szintezo

Legmodernebb forgó lézeres TOPCON RL-SV2S szintező műszerrel, szerelhető jelfogóval munka közben állandóan figyeljük a kívánt szintet, hogy Önnek legtöbbet tudjuk spórolni a bedolgozott anyagokból.